GET IN TOUCH

Spreekt het je aan om voor verschillende bedrijven te werken en om direct impact te maken? Dan nodigen we je zeker uit om verder te lezen. 

​Wij zijn Recruit Today en wij ondersteunen bedrijven bij hun personeelswerving en de branding van hun bedrijf. Van Employer Branding, Job Marketing en Digital Sourcing. Alles wat bedrijven nodig hebben om personeel te vinden. Met een top team aan collega's, werken we voor verschillende kleine en grote bedrijven. Wij zijn op zoek naar een: 

                                                                               Customer Support

​Als Sales Agent bij RecruitToday speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze bedrijfsactiviteiten en het aantrekken van nieuwe klanten.

Jij bent

Omschrijving

Customer Support is een onmisbare schakel in onze bedrijfsvoering. Dankzij jou krijgen onze klanten de maximale aandacht en kunnen we ze optimaal helpen.

Als Customer Support draag je bij aan het succes van het bedrijf door klantrelaties te onderhouden, potentiële klanten te benaderen, afspraken te organiseren, administratieve taken efficiënt af te handelen en bij te dragen aan marketinginspanningen.

Wat wij vragen?

Wat bieden wij

Kom je bij ons werken?

Stuur dan je cv en een korte toelichting. Heb je interesse en ben jij de juiste persoon voor deze functie, dan nodig ik je zeker uit om te solliciteren.

​Heb je vragen, stel ze gerust aan Kelly Vinck. Je kunt me per mail bereiken of telefonisch 010-426 38 40. Tot snel!

De perfecte vacature lijkt misschien niet te bestaan, maar jouw talent doet dat wel. Wij omarmen diversiteit en openen de deur voor alle unieke vaardigheden. Treed buiten gebaande paden en creëer jouw eigen kans bij Recruit Today!

Laat ons weten waarom jij een geweldige aanvulling zou zijn op ons team en wat jouw droombaan inhoudt. Stuur je CV en een korte motivatie, en wie weet ontdekken we samen de perfecte match.

Solliciteer vandaag nog en creëer je eigen pad naar succes!

Wij kijken uit naar jouw open sollicitatie!

De perfecte vacature zit er voor jou niet tussen, maar je wilt wel graag laten weten dat je bij Recruit Today wilt werken. Gelukkig staan wij open voor alle talent en zijn wij niet gebonden aan onze opgestelde vacatures. 

Via deze weg kun jij een open sollicitatie doen, zodat je jezelf wel bij ons onder de aandacht kan brengen. Wij nemen jouw sollicitatie door en nemen binnen een aantal dagen contact met je op om te kijken welke vacature het beste bij jou past.

Natuurlijk vinden wij het wel leuk om alvast wat van jou te weten, zou je daarom jouw CV en een korte motivatie mee willen sturen met antwoord op de volgende vragen:

Waarom zou jij graag bij Recruit Today willen werken?

Hoe ziet jouw droombaan eruit?

Wij kijken uit naar jouw open sollicitatie!

Phone
Whatsapp
crossarrow-up