GET IN TOUCH

Spreekt het je aan om voor verschillende bedrijven te werken en om direct impact te maken? Dan nodigen we je zeker uit om verder te lezen. 

​Wij zijn Recruit Today en wij ondersteunen bedrijven bij hun personeelswerving en de branding van hun bedrijf. Van Employer Branding, Job Marketing en Digital Sourcing. Alles wat bedrijven nodig hebben om personeel te vinden. Met een top team aan collega's, werken we voor verschillende kleine en grote bedrijven. Wij zijn op zoek naar een: 

                                                                               Sales Agent

​Als Sales Agent bij RecruitToday speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze bedrijfsactiviteiten en het aantrekken van nieuwe klanten.

Jij bent

Omschrijving

Sales Agent is een onmisbare schakel in onze bedrijfsvoering. Dankzij jou krijgen onze klanten de maximale aandacht en kunnen we ze optimaal helpen.

Als Sales Agent draag je bij aan het succes van het bedrijf door klantrelaties te onderhouden, potentiële klanten te benaderen, afspraken te organiseren, administratieve taken efficiënt af te handelen en bij te dragen aan marketinginspanningen.

Wat wij vragen?

Wat bieden wij

Kom je bij ons werken?

Stuur dan je cv en een korte toelichting. Heb je interesse en ben jij de juiste persoon voor deze functie, dan nodig ik je zeker uit om te solliciteren.

​Heb je vragen, stel ze gerust aan Kelly Vinck. Je kunt me per mail bereiken of telefonisch 010-426 38 40. Tot snel!

Phone
Whatsapp
crossarrow-up