GET IN TOUCH

Lijkt het je leuk om voor verschillende bedrijven te werken en ze te helpen met online werven? Dan nodigen we je zeker uit om verder te lezen. 

​Wij zijn Recruit Today en wij ondersteunen bedrijven met het zelf vinden van personeel.

​Van Employer Branding, Job Marketing, Digital Sourcing tot aan Content Creation. Met Recruit Today heeft een bedrijf alles wat er nodig is om personeel te vinden.​

Met een topteam aan collega's, werken we voor verschillende kleine en grote bedrijven.  

​Als Job Marketeer weet jij precies hoe je online marketing inzet, hoe je doelgroepen kunt vinden en hoe je ze kunt enthousiasmeren voor de baan. Is SEO voor jou ook een bekend terrein. 

Wat je doet?

Je creëert content, zet online campagnes op en bent actief bezig met Linkedin. Verder onderhoud je de website, maak je landingspagina’s en creëer je content die aansluit op de wensen en interesses van de doelgroep.

Hoe ziet je werk er inhoudelijk uit?

​Wat heeft Recruit Today jou te bieden?

Bij Recruit Today werk je in een uitdagende en dynamische werkomgeving in de online marketing. Je draagt bij aan de verbetering en optimalisatie 

Wij bieden je enorme vrijheid en afwisseling in je baan. Als job marketeer werk je zowel voor Recruit Today als voor de klanten van Recruit Today.

​Wat zijn de vereisten voor deze functie?​

Kom je bij ons werken?

Stuur dan een uitgebreid cv en een motivatiebrief. Heb je interesse en ben jij de juiste persoon voor deze functie, dan nodig ik je zeker uit om te solliciteren.

​Heb je vragen, stel ze gerust. Je kunt me per mail bereiken of telefonisch 010-426 38 40. Tot snel.

Phone
Whatsapp
crossarrow-up