GET IN TOUCH

Wat kan Linkedin voor jou beteken?

Wat kan Linkedin voor jou als werkzoekende betekenen

Niet alleen op papier maar ook digitaal is de eerste indruk het aller belangrijkste. Linkedin is hiervoor het uitstekende medium om jezelf te presenteren. Jouw digitale visitekaartje.

Maar, hoe belangrijk is die Linkedin als je op zoek bent naar een baan? Linkedin is niet meer weg te denken in het arbeidsproces. De meeste recruiters, headhunters, HR professionals en bureaus maken wel gebruik van Linkedin. Niet alleen als wervingskanaal maar ook in het selectieproces is Linkedin van groot belang. Veel bedrijven hebben hiervoor een zakelijk abonnement waarmee ze op zoek kunnen naar passende kandidaten. Hoe fijn is het niet als jij daar ook tussen zit!

Voor een eerste indruk heeft een recruiter niet zo lang nodig. Uit de vele kandidaten die naar voren komen maken ze een eerste selectie. Daarom is het enorm belangrijk dat je Linkedinprofiel goed bijgewerkt is. Immers je wilt er toch ook graag tussen zitten als de recruiter op zoek gaat naar een nieuwe collega. Hoe actiever je op Linkedin bent, hoe meer je opvalt.

Recruit Today.

Phone
Whatsapp
crossarrow-up